The Robin Hood Inn

seperator

De eventlocatie voor uw verjaardagen, huwelijken, familiefeesten, bedrijfsevenementen en seminars
Voor 10 tot 200 personen

De eventlocatie

Met binnen- en buitengedeelte

seperator

Gekoppeld aan ons bijzonder themahotel “The Little Britain Inn”, dat wij in het jaar 2020 geopend hebben, bieden wij u nu met de “The Robin Hood Inn Event-Location” een bijkomend highlight. Laat u betoveren door de Britse sfeer. Met de specifieke charme van een “klein Brits koninkrijk” met veelzijdige presentaties in het binnen- en buitengedeelte, maken wij talrijke gasten laaiend enthousiast. De Event-Location met haar “Winston Churchill Whisky Lounge” en de “Peaky Blinders Bar” biedt u een speciale omgeving voor uw specifieke gelegenheid.

image

Uw wensen met betrekking tot de planning van een succesvolle event kunnen flexibel ingevuld worden. Wij bieden u in het binnengedeelte lokalen voor 10 en maximaal 70 personen. Met de uitbreiding in het buitengedeelte voor maximaal 200 personen.
Drie professionele cateringbedrijven uit de regio staan u voor uw event met raad en daad ter beschikking. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik, ook nog te vermelden dat Hare Majesteit de Queen al door één van onze cateringpartners culinair verwend werd en dat deze cateringpartner graag ook de passende kookkunst aanbiedt.

Feesten

In een buitengewone en mooie omgeving.
Laat uw dromen van een bijzondere event werkelijkheid worden. Samen met onze partners geven wij u de mogelijkheid om uw plannen professioneel te realiseren.

Onze

voorstellen

seperator
icon

«Teatime» of verjaardagskoffie

In één van onze dubbeldekkers

icon

Catering

In ons buitengedeelte van het terras en in de Secret Garden

icon

Buffet

In onze binnenruimtes in Robin-Hood-sfeer

Betoverende

omgeving

seperator

Een locatie, waar uw wensen in vervulling gaan.
In de zomer presenteren de idyllische “Secret Garden”, het riante tuinterras met buitencafé en oud bomenbestand zich voor uw tuinparty met een barbecue. Zo kunnen de binnenruimtes voor grootschaligere events met het buitengedeelte gecombineerd en voor een groter aantal personen uitgebreid worden.
Deze aanvulling geeft uw gelegenheid een zeer speciaal cachet. De originele dubbeldekkers kunnen tijdens de complete huurperiode van de Event-Location bijvoorbeeld als aantrekkelijke Cocktail-Lounge benut worden.

Het binnengedeelte van de Event-Location biedt plaats voor maximaal 70 personen, de complete Location biedt, met inbegrip van het buitengedeelte, plaats voor maximaal 200 personen.
De mogelijkheid bestaat om de dubbeldekkers voor kleinere events, zoals bv. voor een kinderverjaardagsfeestje of een receptie met champagne, afzonderlijk te huren. Maximaal 20 personen kunnen hier samen feesten.

seperator
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
seperator
seperator
seperator

Feesten & seminars in een unieke sfeer
Wat zou er mooier kunnen zijn dan uw huwelijk of verjaardag in een sprookjesachtige omgeving te beleven? Laat u op de sporen van Robin Hood door de idylle van Nottingham Forest in onze omgeving inspireren en tot een onvergetelijke dag verleiden. Wij zouden u met onze Britse Style laaiend enthousiast willen maken. Voel u in ons “klein koninkrijk” zelf eens zoals de Queen of de King :-) !
Flying Buffet, koude of warme gerechten, menu's of speciale taarten en desserten, bloemendecoratie, fotografie - cocktails of wijnproeverij - wij zorgen ervoor dat uw event individueel en passend voor u vormgegeven wordt!
Wij werken in samenwerking met bloemisten, banketbakkers of fotografen die u op verzoek voorthelpen en uw verblijf tot een onvergetelijke belevenis laten uitgroeien.

seperator
image
image
image
image
image
image
image
image

Boekingen

Maak een keuze uit 3 opties

seperator

Complete Location

Robin Hood Room + Peaky Blinders Bar + Winston Churchill Whisky Lounge + buitencafé + Secret Garden en dubbeldekkers max. 200 personen
volledige verhuur: 2.500,- Euro
Speciale prijs voor een overnachting, 8 kamers in het hotel "The Little Britain Inn" bij boeking van de gehele evenementenlocatie: 800 euro

seperator

Peaky Blinders Bar, Winston Churchill Whisky Lounge, Restaurant von maandag t/m donderdag: volledige verhuur 800,- Euro

seperator

Biertuin maandag t/m donderdag: 200,- Euro

seperator

Enkele dubbeldekker: 480,- euro

plus Secret-Garden: 120,- Euro

seperator

Bowlingbaan: 100,- Euro

seperator

Book now

Voor uw boekingsaanvragen staan wij graag ter beschikking:
Tel. 02645 97562
Bürozeiten:
Mo - Fr 9.00 - 17.00 Uhr
Sa 11.00 - 15.00 Uhr

mobil 0157 92397275
info@therobinhoodinneventlocation.com

image
image

Gönnen Sie sich die original englische Atmosphäre bei einem "English Breakkfast Buffet oder einem Afternoon Tea".
Reservierungen nehmen wir gerne per WhatsApp entgegen. Senden Sie uns dafür Ihren gewünschten Termin, Ihre Personenanzahl, Adresse und Telefonnummer, vielen Dank.

Partnerportal


Hochzeit Köln, Hochzeit Bonn, Hochzeit Düsseldorf - Frau Immer & Herr Ewig seperator seperator